jacco2
Kunst

Deze zomer gaan we…. kleuren!

Ach, die goede oude tijd: je kreeg een kleurplaat van de supermarkt en met een beetje geluk hing jouw ingekleurde versie een paar dagen later op de groente- en fruitafdeling. Nu we een akelig lege zomer tegemoet gaan, halen we de kleurpotloden weer uit de kast. Want kleuren is niet alleen voor de kids. Illustrator Jacco Bunt maakte voor ons een zomers kunstwerk en laat het inkleuren aan jou over. En ja, je mag jouw ingekleurde versie gerust naar ons opsturen.

Jacco Bunt (1990) is een Nederlandse illustrator die werkt vanuit Berlijn. Inspiratie haalt hij uit De Stijl en dutch design . Zijn werk is strak, kleurrijk en altijd een visueel feestje. 

Verder

Verder lezen

De duizend vragen van Samya Hafsaoui

De carrière van Samya Hafsaoui (26) maakte dit jaar een grote sprong. Ze schrijft voor de populaire serie Vakkenvullers, presenteert en maakt programma’s. Als klap op de vuurpijl schreef Samya dit jaar haar eerste boek. Op haar Instagram zet ze belangrijke onderwerpen als mediarepresentatie op de kaart. ‘Mijn grootste doel is dat we met heel Nederland door één deur kunnen’.

Dit vergeet ik nooit meer

Zoals 2020 niet snel zal worden vergeten, zijn deze onvergetelijke momenten van CJP’ers ook lastig uit het geheugen te wissen. Van een uitje naar het theater tot een onschuldig filmavondje op de bank: ze staan voor eeuwig op je netvlies gebrand.

Treat yourself

Gefeliciteerd! Jij hebt 2020 overleefd! En dat is wel een cadeautje waard: gun jezelf nog één laatste bestelling dit jaar (dan gunnen wij je wat korting)