Een ode aan het festival dat nooit is geweest

Illustratie Nastia Cistakova
Fotografie Renske Derkx

Waar is dat feestje? Nou, niet hier. De festivalzomer van 2020 is een dorre woestijn. We rouwen om alle gevallen festivals, want door corona gaat helemaal niks door. Toch brengen we je nog een sprankeltje festivalmagie. We stuurden fotografe Renske naar de festivalweides van Oerol, WOO HAH! en Lief Festival voor prachtige droneshots. En illustrator Nastia ging daar vervolgens helemaal op los met een wild getekend feestje. Zo had het kunnen zijn. Snif. 

WOO HAH!

Oerol

Lief Festival

Gelukkig is er meer in het leven dan festivals: check hier ons beste zomeraanbod.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Artikelen

Verder lezen

De duizend vragen van Samya Hafsaoui

De carrière van Samya Hafsaoui (26) maakte dit jaar een grote sprong. Ze schrijft voor de populaire serie Vakkenvullers, presenteert en maakt programma’s. Als klap op de vuurpijl schreef Samya dit jaar haar eerste boek. Op haar Instagram zet ze belangrijke onderwerpen als mediarepresentatie op de kaart. ‘Mijn grootste doel is dat we met heel Nederland door één deur kunnen’.

Dit vergeet ik nooit meer

Zoals 2020 niet snel zal worden vergeten, zijn deze onvergetelijke momenten van CJP’ers ook lastig uit het geheugen te wissen. Van een uitje naar het theater tot een onschuldig filmavondje op de bank: ze staan voor eeuwig op je netvlies gebrand.

Treat yourself

Gefeliciteerd! Jij hebt 2020 overleefd! En dat is wel een cadeautje waard: gun jezelf nog één laatste bestelling dit jaar (dan gunnen wij je wat korting)