Het vuur van Joy en Splinter

Dit jaar zou hun jaar worden, maar corona strooide zand in de raketmotor: gelukkig kunnen Joy Delima (25) en Splinter Chabot (24) nog lachen. In het Amsterdamse Bos worden de schouders opgehaald over wat had kunnen zijn en praten we over verdwalen in een bos en De Ander zijn. ‘Ik verlang naar een groep die mij helemaal omarmt.’

het met CJP

Ik wil met...

Film

Expo

Muziek

Festivals

Muziek

CJP Playlist

10 leuke liedjes elke week uitgezocht speciaal voor jou.

Nieuw

Donkere dagen

De duizend vragen van Samya Hafsaoui

De carrière van Samya Hafsaoui (26) maakte dit jaar een grote sprong. Ze schrijft voor de populaire serie Vakkenvullers, presenteert en maakt programma’s. Als klap op de vuurpijl schreef Samya dit jaar haar eerste boek. Op haar Instagram zet ze belangrijke onderwerpen als mediarepresentatie op de kaart. ‘Mijn grootste doel is dat we met heel Nederland door één deur kunnen’.

Lees meer
Donkere dagen

Dit vergeet ik nooit meer

Zoals 2020 niet snel zal worden vergeten, zijn deze onvergetelijke momenten van CJP’ers ook lastig uit het geheugen te wissen. Van een uitje naar het theater tot een onschuldig filmavondje op de bank: ze staan voor eeuwig op je netvlies gebrand.

Lees meer
Donkere dagen

Treat yourself

Gefeliciteerd! Jij hebt 2020 overleefd! En dat is wel een cadeautje waard: gun jezelf nog één laatste bestelling dit jaar (dan gunnen wij je wat korting)

Lees meer
Donkere dagen

Zo ziet ongesteldheid eruit

Wij krijgen het warm van jong talent. Daarom presenteren we met alle liefde beeldend kunstenaar en fotograaf roze meike, die zich als zwarte queer vrouw te weinig terugziet in de kunstwereld en daarom zichzelf fotografeert. ‘Ik maak mijn eigen representatie.’

Lees meer
Donkere dagen

2020 was het beste jaar ooit

Oké, nu weten we het wel. 2020 was een raar, stom en bizar jaar. Maar er zijn ook genoeg leuke dingen die we dit jaar hebben gedaan. Want nooit eerder hadden we zóveel tijd om ons volledig te storten op onze kookkunsten, Lord of the Rings-marathons en andere nieuwe hobby’s. Eigenlijk is 2020 gewoon het beste jaar ooit, toch?

Lees meer
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Ondek meer met CJP

CJP magazine

Eindredactie: Rick van Veluw 

Vormgeving: Bieneke Nommensen 

Beeldredactie: Zoë Heijke 

All Rights Reserved © 2020